Slogan hier

Verzenden & retouren

Verzendgegevens

We bieden gratis verzending naar de hele wereld via DHL, EMS, ePacket en enkele andere verzendingswijzen zoals vereist.

Deur tot deur lijndienst.

Levertijd 3-10 werkdagen voor Worldwide.

Alle online geplaatste bestellingen worden doorgaans binnen 24 uur verzonden en moeten binnen 3-7 werkdagen aankomen in het land waar de klant woont. Als u echter in de meer landelijke gebieden woont, kan dit langer duren. Internationale bestellingen kunnen door de douane worden opgehouden, helaas zijn deze vertragingen buiten onze controle en we bieden geen hulp en geen compensatie in deze zaken.

U ontvangt een e-mail zodra uw bestelling is verzonden. Bestellingen die worden verzonden, worden indien nodig voorzien van traceergegevens. In sommige gevallen kunnen er onverwachte vertragingen optreden. Als de verwerking van uw bestelling te lang duurt, wordt u hiervan per e-mail of telefonisch op de hoogte gebracht.

Houd er rekening mee dat uw bestelling en alle informatie in uw bestelling niet kan worden gewijzigd of geannuleerd nadat we uw pakket hebben verzonden.

Website bijhouden:

EMS:

http://www.ems.com.cn/mailtracking/e_you_jian_cha_xun.html

DHL:

http://www.cn.dhl.com/en.html/

Andere manieren om te verzenden:

https://www.17track.net/en

Terug

* Uw tevredenheid is gegarandeerd wanneer u in onze winkel winkelt. Goederen kunnen worden geretourneerd voor een gebrekkige uitwisseling zolang een retourverzoek wordt ingediend binnen 5 dagen vanaf de datum waarop u uw goederen ontvangt. Koopwaar kan ook worden geretourneerd voor restitutie als merchandise nooit is gebruikt zolang een retouraanvraag wordt ingediend binnen 7 dagen vanaf de datum waarop je deze hebt ontvangen.

* Als u de producten wilt retourneren, neemt u binnen 5 dagen na ontvangst contact met ons op en geeft u ons de reden voor het retourneren. Als er ernstige kwaliteitsproblemen zijn, toon ons dan alstublieft een paar foto's van de expresontvangst en de producten die de gebreken kunnen weerspiegelen.

* Producten met een ernstig kwaliteitsprobleem kunnen worden geretourneerd en vervangen. We zullen de goederen opnieuw verzenden nadat u ons voldoende bewijs hebt geleverd. Volledige terugbetaling kan echter niet worden geaccepteerd.

* Als de producten door menselijke factoren zijn beschadigd, accepteren we de retourzending niet.

* Voordat u de goederen retourneert, vraagt ​​u ons naar het retouradres. Als uw bestelling door een verkeerd adres aan ons is geretourneerd of als er niemand voor tekent, bieden we geen volledige restitutie. Bovendien regelen we de terugzending nadat we de geretourneerde goederen hebben ontvangen en betaalt u de extra kosten.

* We bieden geen volledige restitutie als u opzettelijk weigert te tekenen voor het pakket, tenzij we een overeenkomst hebben bereikt. Wanneer we het retourzending ontvangen, betalen we u terug, maar met een aftrek van de verzendkosten.

* We testen onze producten voordat we ze te koop aanbieden. We inspecteren ook elk stuk goederen voordat we bestellingen verzenden. Als u geen producten kunt gebruiken, neem dan contact met ons op, wij zullen u graag helpen.

Exchanges

* Defecte artikelen kunnen voor hetzelfde artikel worden ingewisseld zolang een retourverzoek binnen 5 dagen na de datum waarop u uw goederen ontvangt wordt ingediend. Na deze 5-daagse periode worden geen uitwisselingen gedaan. Eventuele verzendkosten worden niet gerestitueerd.

* De goederen kunnen worden geruild in de omstandigheden van ongebruikt en in de originele staat met alle originele verpakking en labels.

* Als we uw bestelling in de verkeerde kleur, formaat of stijl verzenden en u wilt deze wijzigen, neem dan binnen 5 dagen na ontvangst van het product contact met ons op.

* Voordat u de goederen retourneert, vraagt ​​u ons naar het retouradres. Als het pakket verloren is gegaan door het onjuiste adres, dan zouden we uw bestelling niet meer vervangen.

* We adviseren u ten zeerste om traceerbare post- of koeriersdiensten te kiezen, zodat we het pakket online kunnen volgen. Bovendien is de trackinginformatie het bewijs van onze snelle terugzending.

* Eventuele extra kosten voor de vervanging moeten voor de koper zijn, met name de verzendkosten.

Teruggaven

Merchandise kan worden geretourneerd zolang:

1. Een retouraanvraag wordt ingediend binnen 30 dagen vanaf de datum waarop u uw koopwaar ontvangt

2. Het item is nooit gebruikt.

3. Al het verzendmateriaal, de verpakking en de meegeleverde accessoires en benodigdheden zijn bij de geretourneerde artikelen inbegrepen.

Voor elke geretourneerde handelswaar die niet voldoet aan de bovenstaande voorwaarden voor terugbetaling, worden kosten in rekening gebracht.

Er worden geen retouren geaccepteerd voor artikelen die beschadigd zijn of de originele verpakking missen. In dit geval wordt geen restitutie of omruiling in rekening gebracht. Als de klant niet bereid is te betalen voor de verzendkosten, biedt de koopwaar geen restitutie.

Restituties worden meestal binnen 14 dagen in dezelfde betaalvorm uitgegeven.

Neem bij vragen contact met ons op.

 Terug